Dierendag Fotoshoot met je huisdier bij Bauhaus

Op donderdag 4 oktober – Dierendag- organiseert Bauhaus Venlo op de dierenafdeling een professionele fotoshoot voor jou met je huisdier.

Van 3 uur ‘s middags tot 8 uur ‘s avonds kan je samen met je allerliefste huisgenoot op de foto en die direct laten printen op canvas. De fotoshoot krijg je cadeau van Bauhaus bij aanschaf van een canvasprint, tegen een speciale dierendagprijs. Je kiest zelf het formaat en kunt hem 2 dagen later ophalen. Bovendien ontvang je de foto nog per mail. Dus borstel je hond, kam je kat, of doe je fret een strikje om en zet je mooiste glimlach op!

Blijvende herinnering
Albert Goes, vestigingsmanager van Bauhaus Venlo vertelt: “Ik denk dat alle baasjes wel tientallen foto’s van hun huisdier in hun mobiel hebben staan. Maar een professionele fotoshoot is wel wat anders. De fotograaf kiest precies de juiste hoek en belichting en jij hebt alle aandacht voor je huisdier. Daar kan geen selfie tegen op”. Bauhaus Venlo is gevestigd aan de Laurens Janszoon Costerstraat in Venlo en heeft een afdeling dierenbenodigdheden vol verwennerijen voor Dierendag. www.bauhaus-nl.com 

You May Also Like

Like ons op Facebook
X