Op 8 september tot 13.15 uur geen treinen op delen van de Heuvellandlijn.

Vanwege werkzaamheden aan het spoor is er op zaterdag 8 september tot ongeveer 13.15 uur geen treinverkeer mogelijk tussen Heerlen en Valkenburg. Er rijdt daar dan geen stop- en geen sneltrein (S4 en S5). Daarnaast rijdt de sneltrein (S5) tussen Maastricht – Valkenburg die zaterdag de 8ste volgens een gewijzigde dienstregeling én niet op het traject tussen Maastricht en Maastricht Randwyck. Arriva zet vervangend busvervoer in op het traject tussen Heerlen en Valkenburg.

Reizigers kunnen vanaf de stations Heerlen, Heerlen woonboulevard, Voerendaal, en Valkenburg gebruik maken van stopbussen. Reizigers vanaf en naar de stations Schin op Geul en Klimmen Ransdaal maken gebruik van een pendelbus naar station Valkenburg. Daar kan de reiziger vervolgens overstappen op de stopbus richting Heerlen of de trein richting Maastricht. Reizigers tussen Maastricht en Maastricht Randwyck kunnen gebruik maken van de overige treinen die wel op dit traject rijden of nemen één van de reguliere lijnbussen in de stad.

Vervangende bussen
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de ruimte in de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd
Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet worden gegarandeerd. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

You May Also Like

Like ons op Facebook
X