Reclame

Reclameruimte Sidebar

Een geselecteerd deel van de pagina’s op de website hebben aan de zijkant een overzichtelijke advertentiebalk, in de zogenaamde sidebar. Hier kan uw advertentie komen te staan in de vorm van een logo met een link gekoppeld aan uw eigen (zakelijke) website.

Voor uw advertentie in de sidebar betaalt u slechts € 20,00 (excl. btw) per maand, met een minimum periode van 3 maanden.

Reclameruimte Voorpagina

Hierbij komt uw logo (met een koppeling naar uw eigen website) niet alleen op de voorpagina te staan maar is uw advertentie ook op alle overige pagina’s van de website in een banner zichtbaar.

Voor uw advertentie op de voorpagina betaalt slechts € 30,00 (excl. Btw) per maand, met een minimum periode van 3 maanden.

Reclameruimte bij evenement

Het is ook mogelijk uw advertentie te publiceren op de pagina van een specifiek evenement. Bij beëindiging van het evenement komt de advertentie te vervallen. Voor uw advertentie bij het evenement betaalt u slechts  € 20,00  (excl. btw).

Reclameruimte per categorie

Ook kunt u ervoor kiezen om uw reclame per categorie te plaatsen hierbij word u logo en een link naar uw website.
Voor deze mogelijkheid betaalt u slechts € 35,00  (exl. Btw) per maand, met een minimum periode van 3 maanden.

Advertorial/ Infomercials

In een aparte rubriek op de website kunt u in aanmerking komen om in een advertorial/ infomercials opgenomen te worden. Dit betreft een hele pagina die gewijd wordt aan uw onderneming. In de vorm van een artikel wordt uw bedrijf gepresenteerd aan de lezers. Bovendien kunt u  foto’s in het artikel laten opnemen.

Een advertorial/ infomercials kost € 375,- (excl. Btw) en blijft voor de duur van 1  jaar op de website staan.

Like ons op Facebook
X